Новини проекту
Новий навчальний рік!
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 6 чоловік

Свято Останнього дзвоника в Губелецькій гімназії

Дата: 31 травня о 15:56
Автор: Ткачук В. І.
35 переглядів

Свято Останнього дзвоника - завжди урочиста, радісна і водночас хвилююча подія. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Черговий раз у школі пролунав останній дзвоник. Учням він оголосив про початок літніх канікул, а от випускникам – про старт дорослого життя. Святу останнього дзвоника раділи як учні початкової школи, так і випускники.
31 травня із самого ранку на шкільному подвір’ї лунала музика. До навчального закладу разом з батьками поспішали святково одягнені учні та випускники нашої школи. А на урочистій лінійці уже вишикувались 16 дев’ятикласників разом із своєю вчителькою А. Ольшановською. Усміхнені, трохи схвильовані юнаки та дівчата стоять на шкільному подвір’ї. Творчі, креативні, спортивні – це про наших випускників 2023-2024 навчального року. Жодне шкільне свято не проходило без їхніх цікавих номерів, де обов’язково вони дарували для шкільної родини хвилюючі пісні та щемливі поезії, душевні привітання та патріотичні флешмоби.
Першим із урочистим словом до школярів звернувся директор гімназії В. Ткачук, він побажав дітям гарно провести літні канікули, а випускникам – щасливого майбутнього під мирним небом України. Також відзначив нагородами найуспішніших учнів - призерів олімпіад: з української мови та літератури, англійської мови, історії, правознавства, географії та Міжнародних мовно-літературних конкурсів. Розділила свято Останнього дзвоника зі вчителями, школярами та їх батьками і староста Волицького старостинського округу Л. Власюк., яка привітала всіх зі святом, особливо випускників, наголосила, що для них – цей день – перший день відліку дорослого життя, побажала, щоб воно було вдалим, а саме головне-мирним,щоб кожен із випускників зробив правильний вибір, здійснив свою мрію. Рідний край покладає на них великі сподівання. Подякувала батькам, педагогам, наставникам, побажала всім міцного здоров’я, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах і починаннях. Вітальні слова на адресу учнів, випускників, педагогічного колективу школи линули з виступу директора ПП "Злагода" О. Мирончук, яка побажала усім присутнім миру, перемоги, єдності і щасливого майбуття випускникам. Юрист від СГК "Улашанівський" приєднався до щирих вітань на адресу учнів та випускників, а також вручив щорічну стипендію відмінникам нашої гімназії.
Привітали випускників і перша вчителька І. Колодніцька, і класний керівник А. Ольшановська. Вони дали мудрі і життєві поради нашим випускникам на майбутнє.
Благословили випускників на щасливе доросле життя й батьки. Вітальне слово від імені батьків виголосила О. Овчарук, мама учениці 9 класу А. Овчарук.
У свою чергу випускники дякували вчителям за самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за знання, і, звісно, своїм батькам – за недоспані ночі, за терпіння, за любов.
Гіркота розлуки, сподівання на зустріч і мільйон мрій наповнювали серця випускників, батьків і вчителів, які протягом 9 років дарували свою мудрість і турботу. Але ж який Останній дзвоник без прощального вальсу? Цього року випускники танцювали його з своїми батьками.
Дзвінкими переливами покликав останній дзвінок випускників у свій клас на останній урок. Він сповістив про прощання з дитинством, незабутніми шкільними роками для 16-х юнаків та дівчат.
Тож у добру путь, дорогі випускники! Нехай дорога самостійного життя буде для вас щасливою та безхмарною! Хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасти вам в усьому!
Останній дзвоник, досить, вже дорослий,
Прямуй вже далі сам, на долю-лист.
Прощай дитинство, бачте, як все просто,
Тепер ввійшли ви в самостійний світ...

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.