Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 6 common:people_all_forms

Свято Останнього дзвоника

Date: 31 травня 2023 о 13:51
64 view

Весело всміхається травень, бо скінчилася навчання пора,
і зібралась на дзвоник останній, вся весела шкільна дітвора.
Цей день у травні справді особливий, весна усіх вітає залюбки, і учні всі сумні, але щасливі… бо скоро канікули і шлях в самостійне, доросле життя.
Час пролітає непомітно, не встиг продзвеніти перший дзвоник, як вже наші учні опинилися на останньому. Останній дзвінок підводить підсумкову межу після закінчення навчання і стає початком випускних іспитів, проходження шкільної практики. Для наймолодших учнів – передвісником літніх канікул. Але в будь-якому випадку, початком чогось нового.
Вся велика шкільна родина зібралася в шкільному дворі для проведення урочистей. У цей день випускники прощаються зі школою і дитинством. Вже завтра для них починається нове життя, сповнене несподіванок.
Останній дзвоник 2023 року - дзвоник Великої Перемоги. Саме так виголосили ведучі та гості нашого свята. Вони подякували нашим воїнам, які дають нам можливість провести свято Останнього дзвоника і бути присутніми на ньому.
На свято Останнього дзвоника до нас завітали почесні і поважні гості - голова Улашнівської територіальної громади - МИКОЛА ГИЗИМЧУК, заступник сільського голови виконавчого комітету Улашанівської сільської ради ДМИТРО БОЙЧАК, представник від СГК "Улашанівський" НАТАЛІЯ КЕЛЮХ, староста Волицького старостинського округу ЛЮБОВ ВЛАСЮК. Вони привітали зі святом наших випускників, учнів, вчителів, працівників закладу зі святом.
Одноразову грошову премію за відмінне навчання від СГК "Улашанівський" отримали такі учні нашої гімназії: Ісламова Вікторія, Косік Вікторія, Сорочинська Яна, Овчарук Анастасія, Щавінська Софія, Мазур Софія, Кравчук Максим, Колодніцька Яна, Сорочинський Ярослав. Наталія Володимирівна побажала нашим учням гарного відпочинку, літніх канікул та успіхів у навчанні під мирним небом України.
З найкращими побажаннями звернувся до нашої великої шкільної родини та батьківської громадськості голова Улашанівської громади Микола Васильович. Він також вручив грошовий сертифікат переможцю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії (ІІ місце) Кравчуку Максиму. Дмитро Володимирович подякував педагогічному колективу гімназії за високі успіхи в олімпіадах та конкурсах, щоденну копітку працю у вихованні та навчанні учнівської молоді. Також він вручив подяку вчительці історії Косік Юлії Олександрівні за високий професіоналізм, педагогічний талант, цілеспрямованість та ефективні методи навчання, підготовку призера ІІІ Всеукраїнського етапу учнівських олімпіад. Староста Любов Миколаївна привітала наших випускників та учнів, вчителів і працівників школи з завершенням навчального року. Побажала усім міцного здоров'я, мирного неба, гарних канікул та відпустки.
Традиційно підвів підсумки роботи навчального року директор гімназії ВАСИЛЬ ТКАЧУК. Подякував ЗСУ та всім захисникам і захисницям України за можливість організувати і провести свято Останнього дзвоника, вкотре наголосив на техніці безпеки і безпеці життєдіяльності під час літніх канікул, привітав усіх присутніх з закінченням навчального року, побажав учням, вчителям, батькам міцного здоров'я, радості, добра, мирного неба, гарних канікул. Нагородив грамотами тих учнів школи, які показали високі результати у навчанні та предметних олімпіадах і конкурсах: з української мови, мовно-літературному конкурсі ім. Т. Шевченка, Міжнародному мовному конкурсі ім. П. Яцика (вчитель Кирильчук Л.О.), англійської мови (Опанасюк К.В.), історії (Косік Ю.О.), математики (Ольшановська А.І.), хімії (Дацюк Т.В.), фізики (Соколовська С.Ф.), географії і біології (Парфенюк Л.М.), Міжнародному мовному конкурсі ім. П. Яцика (Колодніцька І.Р.).
На святі лунали привітальні вірші учнів-випускників 4 та 9 класу, звучали пісні, наповнені нотами суму за прожитими шкільними роками. Випускники 9 класу подякували вчителям і батькам, виголосили промову випускника і найбільше побажання - миру нашій Україні. На завершення почерзі подали останній шкільний дзвоник, який став символічною точкою відліку і початку дорослого життя. В душі у кожного учня промайнули смуток про безповоротне дитинство та найкращі миті шкільного життя, про кінець навчального року і про радісні моменти, які відбулися в стінах школи за рік, що минув.

                                                                  
Comments:
Only authorized users can leave comments.